Paradiisilinn(ud)

Olen siis vanaema juures, mereõhk ninas ja vaimustus peas. Naudin suve, kuigi ärkan päris varakult enda kohta: 10-11 vahel !!! vauu..metsikult lahe. Naudin siin seda rahu, mis leiab mind ja mida mina ei pea otsima isiklikult. Great! Äikest oli ka üleeile, samuti öösel, kuid tulin sellega ilusti toime.
Loen ka psühholoogilist raamatut (mis tuli päris suure üllatusena, kuna tundus lihtsalt vana raamat, samas hakkasin teda lugema, sest tundus klassikaliselt hea. Raamatu nimi on “Jean-Christophe” by Romain Rolland. Selline muusikaraamatud ka veidike, puudutab klaverimängu, nii et suht täppi see raamat.
Neeme raamatukogu on puhkusel 5.juuli kuni 1. august. Ja millal ma seda sain teada? 5.juuli loomulikult. Krt! Aga kuna ma saabusin pühapäevasel päeval, mil ramka on suletud, siis vähemalt ei saanud ma ka midagi teha selle heaks. Võin olla ainult kurb, et ma ei võtnud Hesse “Klaaspärlimäng” kaasa, kuna seda oleks hea närida läbi praeguse pilvealuse ilmaga.

Seekord ma siin vanaema juures ei juurdlegi nii palju enda üle, kui vanasti. Mõtteviis, et minu jaoks hakkab aasta 1.septembril on kujunenud just seetõttu, et käies siin mõtislen läbi kõik halva, mis kogunenud. Vabastan end sellest kurjusest-lurjusest. Ei tea, kas see viitab sellele, et aasta läks mööda suuremate “vigastusteta”?? Nääh, ei. See kuradi rauapuudus, ei saa sellest üle ega ümber. Sain siin teada fakti, et juues palju piima, viib see raua kehast välja. Olen oma piimatoose vähendatud, tablette pean ka võtma. Loodan, et saan selle asja korda enne kooli, sest teist aastast ma küll ei taha veeta nii, nagu oli eelmine…Fuh, mäletan seda jubedat väsimustunnet siiani.

Varsti siis Saaremaa! Vibii!

This entry was posted in Mõtteid Siin ja Praegu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>