Hei!

Kes Sa oled kuumadest 70ndatest ?

Maailm on üks must, räpane koht, aga Sa annad oma osa , et muuta see ilusaks – lihtsalt eksisteerides . Sa tead , et Sa ei saa parandada kõige koledust maailmas, aga Sa teed, mida Sa suudad, näiteks teisele inimesi meikides ja ümbritsedes ennast kenade asjadega. Sa nõuad end ümbeitsevatelt inimestelt palju, aga see on ainult sellepärast , et nad hooliksid oma välimusest sama palju, kui Sina. (Kas nad ei tea , et nende sassis juuksed võivad ka Sinu tuju rikkuda?)

Ttsau ;d … Mm … Olen küll veidi Jackie moodi vist jah. Ainult ma ei ole nii ilus. Sama loll aga küll. Vist isegi lollim. Muidu tundub ta südamlik tüdruk, kes lihtsalt ütleb valesid asju valel ajal, ja kellel lihtsalt juhtub, kuigi ei soovi midagi paha. Täpselt nagu mul. Vahel harva tundub ta isegi normaalne. Ma ei teagi eriti , mida kirjutada ;d. Kuumad 7ondad on hea sari. A ma nüüd veits telekat vaatama ja magama, sest ämm … Homme peab vara ärkama, sõidan ära. Ülehomme on mu sünna. Yey. Super sweet 14 tuleb millalgi ;d … Shalalalalala … Eks teinekord kirjutab midagi asjalikumat ja pikemat siia … xD

head ööd,

Jenny …


Postitas lilly005 - juuli 11 2008
Kategoorias Määratlemata
Kommenteeri »Jäta kommentaar