lovisa tegemised

Just another Blogi.ee weblog

Kodukandi mustrid

Filed under: Määratlemata — 12. Feb 2013 @ 01:28

Võnnu kihelkonna vöö, mis valminud aastaid tagasi Ahjal.  Ahjaga seotud (säilinud) vöid on kokku 5. Üks neist siis hetkel järgi kootud ning üks säilinud vöödest (millel otsene seos meie perekonnaga) on läinud Saksamaale vahetuskaubana 1937 aastal.

ERM 875

 

 

Antud vööl 2 mustrit, 256 cm x 4,5 cm. Kasutatud Jil lõnga ja 3- kordset linast niiti (pleegitamat kujul). Punane küü on vööl ainult ühes servas. Originaalis vööl lai linane serv. Vöö pilt raamatus `Eesti vööd` foto 137.

Siinjuures suured tänud Piia Rand ja ERM, tänu kelle abile ma antud mustri sain.

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(kohustuslik)

(kohustuslik)