Siin..

….kõikjal

Kõhe…

Filed under: Kõike — 1. Feb 2010 @ 15:17

kevade

Ma ei tea milles asi on. Viimasel ajal toimub minuga midagi imelikku. Päeval on kõik kõige paremas korras, kuid mitu korda toimub magades midagi kummalist. Võibolla olen liiga uudishimulik, tahes teada saada ja vastu võttes kõike mida müstilist leida võib. Võibolla on mul uneparalüüs millest hiljuti lugesin. Pean siis lihtsalt vastu pidama ja sellele (mis iganes see ka poleks) näkku vaatama. Aga see kogemus västitab.. Ja äratab öösiti üles. Õnneks olen suutunud alati ennast maha rahundada.

:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:

Ja ikka veel see talv kestab. Ausalt, mulle aitab! Kõik paistab nii ühtlaselt hall. Pole päikest, on vaid jäine tuul. Arvasin, et mulle meeldib talv. Aga, meeldiski. Ja meeldib ikka veel, aga see aasta on seda liiga palju. Kevade värvid ja päike oleksid kõige paremad elurõõmu ja energia tekitajad. Eksisin selleski, et ilm mind ei mõjuta. Näen nüüd, et mõjutab rohkesti. Ning kevad on mõnusas unes.

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(kohustuslik)

(kohustuslik)