Siin..

….kõikjal

Vaikus

Filed under: Kõike — 4. Feb 2010 @ 17:23

hg

Öeldakse, et õnn tuleb siis kui sa seda kõige vähem ootad. Olgu selle õnnega kuidas on, aga õnne asemel on minul vaikus. Ta tuleb vargsi ja tal pole mõtteski mulle teatada millal tuleb. Tihti on tal kombeks järsku ka kaduda ja niiviisi mind ehmatada. Vaiksusega kaasas on alati mingised raskesti kuulatavad helid, nii et surmvaikust ei eksisteerigi. Või vähemalt nii tundub.  Mingil hetkel tekivad äkilised hääled, need ründavad ja summutavad vaikuse ilma väiksemagi probleemita. Las see hääletus siis tuleb teatamata, aga siiski võiks ta märku anda millal ta lahkub. Hirmutab muidu täitsa ära.

:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(kohustuslik)

(kohustuslik)