Ehk siis algus.

Olen otsustanud saagu, mis saab, pean ennast jälle kokku võtma.  Ning seetõttu valisin ka avaliku blogi tegemise, et iseendal motti tõsta, sest kuidas sa saad feilida, kui kõik seda näevad eksole.

Pean kindlasti alustama sellest, et olen varasemalt juba hakkama saanud- peale sünnitust langetasin 97lt praegusele 72-73 kgle. Lihtsalt vahepeal olid need numbrid veel väiksemad ning ideaalis tahaksin 10 kg alla saada, et iseendaga rahul olla, kuid kuidagi ei suuda ennast kokku võtta.

Seega üritan siis ennast avalikkuse ette tuua.  Kuna selleks nvks on planeeritud puhkus Pärnus, siis ma ei hakka isegi üritama kohe tänasest. Küll aga võtan esmaspäeval mõõdud ja kaalun ennast kolmapäeval üle. And let the ride begin. Eesmärgiks on seatud juuli lõpuks -5 kg, Iseenesest väike number, aga tundes oma organismi, siis ei pruugi isegi see nõnda kergelt õnnestuda. Alguseks siis 8sas juuni.
Ma ei hakka kindlasti hullult köögis  mässama, vaid üritan lihtsate koduste toitudega esialgu hakkama saada. Nädala alguseks olen planeerinud lõunaks frikadellisuppi , hommikuks putru ja õhtuks muna/omletti. Vahepaladeks pirni, õuna, banaani, maasikaid jm. värsket kraami. Esialgu üritan menüüst välja jätta magusa( korra nädalas luban  endale jäätise) ning valge jahu. Kuna suhkrut kohvis jm. ei kasuta niigi, siis ei tohiks see väga raskeks osutuda.
Olen suhteliselt aktiivse eluviisiga ning töö on samuti liikuv, seega sinna see koer maetud ei ole, asi on ikkagi valedes toiduvalikutes ning seda ongi tarvis korrigeerida. Kõige raskemad hetked on kindlasti töö juures, kuna töötan toitlustuses ning toiduga väga palju kokkupuudet, mis on ilmselgelt põhjustanud ka selle, et kaal jälle tõusnud on.
Esimesi tulemusi loodan näha 22seks juuniks – 1kg, mis oleks ideaalne. Esmaspäevani aga vaikus ja siis läheb lahti see möll!
Cheers!

One thought on “Ehk siis algus.”

  1. See on blogi.ee kommentaari näidis. Soovi korral võid selle kustutada blogi.ee administraatori paneelist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>