Live And Learn

Just another Blogi.ee weblog

go with the flow…

Filed under: minu maailm — 7. Sep 2008 @ 01:55

Oi, tegude rohke nädalavahetus üle pika aja. Reedet alustasime suure klubi külastusega. Läksin koos klassiõe ja tema sõbrannaga. Algus ei olnud küll midagi palju lubavat, aga lõpuks võis üritusega rahule jääda. Sõbranna oli peale paari kokteili tõeline tantsu kuninganna.:D Järgmine päevgi andis tunda. Suures peohoos kohtasin ka oma eksmehe täditütart. Ta polnud veel kuulnud, et me lahku olime läinud ja ega ma ei mainid ka, et pole vaja enam viisakas olla minuga.:p Mitte, et ta mind ei salliks…sallib küll. Koju jõutsime peale kuute natuke ja siis tuli uni hea.:P

Laupäeval otsustasime, et põrutame Noarootsi. Algselt arvasin, et see baar seal on mingi urgas kusagil kolkakülas, aga ma eksisin. Väga viisakas koht oli ja melu oli suur. Inimesed võtsid nädalavahetusest ikka viimast. Sinna võiks teinekordki minna. Muusika valik oli ka päris hea ning isegi mina kes eriti tantsida ei taha läksin tantsuplatsile. Seltskonnaga kellega minndi võis ka rahule jääda, nalja sai ikka kogu raha eest. Kuna ma olin kaine autojuht siis tagasisõit oli väheke raske, uni vägisi pressis peale ja seda veel eriti siis kui kõik teised inimesed autos magasid. Nii ma siis kuulasin raadiot ja laulsin omaette.:P Koju sõit oli oma 100 km pikk, aga auto oli hea ja kaardilugeja osav. Kuna pidu sai üllatavalt vara läbi siis koju jõudsime enne viite natuke. Tavalise peo korral oleks me siis alles sõitma hakanud.

Ja nüüd ma siis istun siin, pea mõtetest täiesti tühi ja laual “Faust” ootamas mis vajab lugemist. Jälle üks nädal ees mis vajab elamist, õnneks reedel on jälle pidu oodata.:p Mul on juba paari nädala võrra üritusi ette planeeritud.

Igaljuhul jõudu ja jaksu mulle, sest seda läheb vaja!:D

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(kohustuslik)

(kohustuslik)