Live And Learn

Just another Blogi.ee weblog

Filed under: minu maailm — 25. Sep 2008 @ 04:03

Väljas päike särab ja üleüldse on nii mõnus. Lehed on kollased ja ilmad pole külmad kuid kusagil ikka kerge tuuleke puhub. Tahaks teha mõnusaid pikki jalutuskäike aga kahjuks ei ole aega. Masendus tuleb peale kui kiire – kiire on koguaeg või siis olen nii väsinud, et ei jõua mõeldagi mingile jalutuskäigule.  Täna mõtlesin, et ühe käigu peaks ikka ära tegema. Mikk lubas mulle süüa teha ja kui see kunagi valmis saab siis ma teen jalutuskäigu sinna, selle asemel et autoga minna. Säästan kütet ja loodust ning ise saan rõõmu värskest õhust.

Mulle tohutult meeldib looduses jalutada, olla omaette kõigest eemal. Kuulad muusikat ja jälgid kõiki väiksemaidki pisiasju mis sinu ümber on ning lülitad end kõigest välja. Siis saam koos oma mõtetega rahus olla ja unistuse maailma sõuda, seal mulle meeldib ka olla.  Kuid ega see veel ei tähenda, et ma oma realistliku mõtlemise kaotan….kindlasti mitte. Sügisel on veel eriti hea. Siis iga puu ja leht on erinevat värvi ja metsaalune on peaaegu, et lage ning see loob sellise maagilise efekti. Ma olen ikka üks õnnelik inimene, et oma lapse – ja nooruspõlve sain maal elades veeta. Linna lähme me kõik lõpuks nagunii, aga maale tulevad vähesed.

Mõnusat sügist kõigile…

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(kohustuslik)

(kohustuslik)