Live And Learn

Just another Blogi.ee weblog

Avatud uste päev.

Filed under: Määratlemata — 25. Oct 2008 @ 07:46

Võtsime siis Annaga ette plaani minna Tallinna Ülikooli avatud uste päevale. Hommikul varakult juba istusime bussi peale ja asusime peaelinna poole teele. Olin juba unustanud kui nõme on bussiga pikka maad sõita. Õnneks meil jututeemasid jagus ja sõit läks ruttu. Kuna meil mõlemal olid pikast sõidust kõhud tüjad, ostustasime esmaslt sööma minna. Tuju tõusis kohe kõvasti kui kõhud täis.Seadsime siis sammud ülikooli poole. Kuna me mõlemad elame tallinnast kaugel ei olnud meil õrnaaimu ka, et trammiteed parandatakse ja tramm nr 1 ja 3 ei sõida. No meie avastasime seda siis kui me olime juba pooltundi seda trammi oodanud. Tuule käes juba kergelt külmetunud ja närvid pingul jooksime bussi peale. Õritus toimus ülikooli uues hoones, mis on väga kena. Anna polnud seal varem käinud, mina olen seal juba isegi mõnel loengul osalenud. Seda tänud sellele, et mõned aastad on õpilasakadeemia tööst osavõetud. Korjasime mõned infovoldikud ja läksime infotundi. Ausalt öeldes seal infotunnis ma mõtlesin küll, et kas need inimesed kes meile siin pragu infot jagavad ise ka tevad kus nad on. Üks lonegu pidaja nt ei teadnud kus asub haapsalu Kolledz…pärast mõttepausi ta ikka sai aru, et see asub Haapsalus. Siis neil tekkis diskussioon palju on ülikkolis õpilasi, kas 8700 või 8500. Õnneks leidsid nad kompromissi…8600. Väga totter igaljuhul.                                                                                                                                             Peale seda infotundi me otsustasime, et nüüd aitab, lähme minema. Anna ütles, et ta isegi vist ei tule siis ülikooli ja mina olin juba eelnevalt kõik välja uurind, mis mul vaja teada on. Helistasin Janarile, kellega eelnevalt oli kokkulepitud koju sõit. Peale tunniajalist ootamist ta lõpuks tuli ka. Selle peale ma eriti kuri ei ole, sest me peaks üldse tänulikud olema, et autoga koju saime. Bussiga oleks ikka väga hull olnud.

Sedasi lõppes meie avatud uste päev.

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(kohustuslik)

(kohustuslik)