Live And Learn

Just another Blogi.ee weblog

My life…my way

Filed under: minu maailm — 25. Oct 2008 @ 07:46

Meie otsuste pärast kannatavad alati need kellest me kõige rohkem hoolime. Nii ka minu lähedased. Ma murdsin ühe vaese mehe südame, kuna tahan oma elult liiga palju. Kui sa oled 18 aastane ja seisad elu teel kus kõik on veel võimalik, siis sa tahad mõelda ainult sellele mis on hea. Võimalik, et ma olen sellepärast egoist, aga nii on. Ma olin aus nii enda kui ka tema vastu. Kui me oleks rohkem edasi suhelnud, oleks ma juba liiga palju hoolind ja liiga seotud olnud. Ma ei taha seda, ma tahan olla vaba, nii ise ja ka oma otsustes. Paljud ei mõista seda…alati on mingi lahendus, mingi võimalus. Kuid minu jaoks ei ole siin võimalusi ja lahendusi. On ainutl minu tulevik mille nimel ma pean hetkel iga oma keharakuga vaeva nägema. Ma tahan kuhugi jõuda ja keegi olla. See on minu missioon….läbi raskuste tähdede poole. Võimalik, et tänu oma ambitsioonikusel olen ma 35 aastaselt üksik kibestunid naine, ja mis siis!?! Ise ma tegin need otsused ja olen nedega rahul ning rohkem pole kellegil õigust midagi öelda.

Punkt!

Kommentaarid puuduvad »

Pole veel kommentaare.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(kohustuslik)

(kohustuslik)