Olen tagasi oma blogis

Jätkuvalt avastan tehnilisi võimalusi. Kulus aega, et saada aru, kuidas lisada uut postitust. Aga on lootust, et ma saan selle asja endale selgeks ja siis tuleb ka sisukamaid postitusi.

Pean oma kursusetööga tegelema. Nägin unes, et ma ei saanud seda õigeks ajaks valmis. Seega on hirm läbi kukkuda, samas ma ei suuda selle kirjutamist nautida. Olen keskendunud sellele, et mu töö oleks parim, kuid peaksin hoopis prioriteediks seadma enda arendamise ja kirjutama tööd nii, et endal oleks huvitav seda lugeda. Siis on läinud töö asja ette, isegi kui ma ei saa parimat hinnet.

Ma väga tahaks leida inimest, kellel oleks aega ja huvi minuga sellel teemal rääkida, st minu kursusetöö teemal. Teine inimene annaks tagasisidet ja näitaks teisi võimalusi ja teisi vaatenurki. Aga kahjuks ma pole leidnud sellist inimest ja mul pole õrna aimugi, kust ma sellise inimese võiksin leida.

Olen kohanud vaid inimesi, kelle jaoks on pidu ja lõbu esmatähtsad ning õppimine, enese arendamine, vabal ajal tööst rääkimine on nende meelest tabu. Usun, et sellised (oma eriala fanaatikud) on n-ö töönarkomaanid ja nendega võib kohtuda, kas nende töökohal, õppimisasutuses (esimeses reas), erialasel koolitusel või mingil konverentsil. Seega viibivad nad nendes kohtades, kus mind praegu ei ole.

Niisiis pean leppima enda seltkonnaga ja oma märkuste ning tähelepanekutega. Lepin oma sõnastusega seniks, kuni ise leian parema.

Alguses tulebki ju mustand teha, et oleks midagi mida hiljem parandada ja täiustada. Mustand ei saagi olla perfektne. Seega pean haarama härjal sarvist ja lihtsalt kirjutama. Kirjutama ühe lõigu teise järel ja ühe peatüki teise järel ning nii ma saangi oma kursusetöö valmis.

Hoiame siis mulle pöialt!

Rubriigid: Minu mõtted. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>