Minu kursusetöö

Alustan sellest, et kursusetöö teema on “Ettevõtte väärtuse hindamine”.

Olen lugenud palju raamatuid läbi. Olen need raamatud põhimõtteliselt ka läbi töötanud.

Praegu ma tegelen kursusetöö kirjutamisega. Kirjutan teooriaosa. Mul on valmis üks alapeatükk, neid on kokku neli (esialgu). Järgmine alapeatükk on poolenisti valmis. Selle teise poolega on natuke jama.

Nimelt, ma soovisin kirjutada reaaloptsioonide meetoditest. Aga selles raamatus, kust ma selle n-ö termini leidsin (minu jaoks termin, sest ma ei teadnud sellest enne mitte midagi), oli väga vähe kirjas. Ja nüüd ma peangi Internetist infot juurde otsima või otsima ka raamatuid, kust võiks leida infot nende meetodite kohta. Raamatutega on see lugu, et enamus raamatukogusid lähevad kohe-kohe puhkusele.

Mul ei ole eriti võõrkeelset kirjandust kasutatud. Seega oleks hea kui ma otsiksin reaaloptsioonide kohta võõrkeelset infot. Aga see teema on mulle võõras ja keeli ma ka eriti ei valda. Seega on mul täitsa probleem ja ma väldin seda tööd.

Kuid kui ma tahan tööd valmis saada, siis tuleb tegutseda. Ja see on mul ka plaanis.

Olen suutsnud koostada kursusetöö sisukorra. Mul on ka auklik plaan kursusetöö kirjutamise tegevustest. Praktilise osaga ma ei ole veel tegelenud. Ei kiirusta ka väga, sest hinnatav ettevõte pole oma majandusaasta aruannet veel esitanud.

See oli siis kerge ülevaade sellest projektist ja märge selle kohta, mis staadiumis ma praegu olen. Ühesõnaga selle projekti alguspunkt on nüüd fikseeritud. Püüan olla järjepidev ja kajastada projekti elluviimist jätkuvalt ka edaspidi.

Ma praegu lõppkuupäeva paika ei pane, st siin ei maini. Ma veel vaatan, kuidas mul see kirjutamine sujub. Kui mingi reaalne kuupäev hakkab koitma, siis panen ka siia sellesisulise viite või vihje.

Rubriigid: Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>