Suveks saledaks projekt

Eile tegin ma pattu. Sõin ühe šokolaadikreemi saia ja ühe kommi, lisaks oma kella kolmesele pudrule. Kuid see-eest jõin ma hästi palju vett. Õhtujooksul vist oma 2 liitrit ja sõin peotäis maisihelbeid. Igatahes… Mu kaal siiski langes, hoolimata minu eksimusest. Muidugi langus oli väike, kõigest 0,5 kg. See võib ju samamoodi tagasi tulla.

Esimene mõte oli seda tähistada ühe kommi või šokolaadikreemise saiaga. Aga siis mõtlesin, et kui ma selle ära jätan, siis võin ma ju oma soovitud kaalu kiiremini saavutada. Ja kui olen soovitud kaalus, siis võin endale paar kommi lubada. Külmkapis ootavad mind poolik šokolaaditahvel ja kommid ning mandlid.

Kuid ma pean neid väikestes kogustes tarbima, muidu tuleb see kaotatud kaal nagu lupsti tagasi. Kuid mina soovin selle kaalu saavutada ja seejärel hoida seda stabiilsena.

Täna oli mul jooksmise päev. Ei suutnud end kell 7.00 voodist üles ajada. Sain end üles alles kella 10.00 või 11.00 ajal. Aga olin ikkagi tubli. Päike oli soe. Kampsunit ma ei pannudki. Kuulasin muusikat ja jooksin. Mul on juba väljakujunenud sektorid, mis ma kindlasti joostes läbin. See kord ma suutsin seda ja natuke isegi rohkem.

Päris väsitav oli see. Tagasi jõudes olin väga higine ja hingeldasin. Jõin kohe 0,5 liitrit vett ära. Jalgade tõsteid tegin 50 tükki, kuid seda ikka jooksuraja ääres rauast konstruktsioonil. Sääsed kippusid ligi. Viimased jalatõsted olid lohakad, aga asi sujus juba paremini. Esimesed 20 korda olid juba väga ilusad jalgade tõsted.

Seal rippudes tekivad mu peopesadesse villid. Need valutavad ka natuke. Mõtlesin, et panen rattakindad kätte, aga ma veel mõtlen seda asja.

Tundub, et see kaalulangus on toimunud mu kõhukese arvelt. Hommikul ma ikka imetlesin oma kõhulihaseid peegli ees. Oli küll juba sirge nagu sportlastel. Mu jooksupüksid teevad mu kõhu suuremaks ja koledamaks. Kuid täna oli täitsa ok. Täna nägin tulemust. Aga eks see ka muutub. Kui oma pudru ära söön, siis kõhuke ju jälle tagasi (mingiks ajaks).

Kui kõht on juba üsna ok, siis tunduvad mu jalad paksud. Täna peegli ees mulle tundus, et mu tagumik on suur, kuid väga seksikas. Vähemalt mulle endale tundus. Siis meenus jälle, et meestele meeldivad vormid ehk vormikad naised. Mu enesetunne oli kohe parem. Samas võib see vorm olla vaid minu silmis. Teised näevad vaid konti ja piitspeenikest keha. Ei tea ju.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>