Tööd pole

Vaatasin töökuulutusi. Uusi kuulutusi pole ja pakkumisi ka pole lehtud.

Ühes portaalis oli minu CV vastu huvi tundnud üks ettevõte. Hea seegi. Mind on vähemalt märgatud. Arvan, et see ettevõte pakuks pigem klienditeeninduse alast töökohta. Aga ma vist võtaks ka selle. Vähemalt midagigi.

Siis on mulle jäänud silma mõned töökohad. Aga ma pole kandideerinud, sest mul puuduvad mõned nõutud omadused, nt töökogemus 2-3 aastat ja suhtlemisoskus, vene keel suhtlustasandil. Üks ametikoht on pearaamatupidaja ja teine on raamatupidaja, aga mulle tundub, et see lihtsalt raamatupidaja peab täitma tegelikkuses pearaamatupidaja ülesandeid.

Ma ei julge oma CV-d nendesse kohtadesse saata, sest kardan, et ma ei saa selle tööga hakkama…. Nüüd mõtlesn, et kuidas ma seda tean, kui ma pole proovinudki.

Ma kardan vist neile pettumust vamistada. Samas pole see ju minu probleem. Valiku teevad ju nemad. Mina pole personalivärbaja. Mina olen töötu, kes otsib tööd ja mulle see töökoht meeldis.

Isegi sellisel juhul, kui mul nende nõutud omadusi pole, võin ma ju kandideerida. Kes mind keelab. Ei ole see kuritegu ju. Muidugi tõenäosus tööd saada sellisel juhul on väike, aga praegu on see üldse olematu. Kuid oma CV-d saates on hästi pisike võimalus tööd saada. Võib-olla annavad mu kontaktid tuttavatele… Et väga hea kandidaat, aga parajasti pole talle tööd anda, kuid tuttaval hädasti kedagi vaja…. See on ka väga väike võimalus, aga unistada ju võib.

Püüan homme need kuulutused uuesti üle vaadata ja võib-olla ka kandideerin. Vaatan, mis mõtted mul homme peas on.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>