Kaalulangetamisel muutusteta

Täna oli mul siis trenn kodus ja keskendusin käte treenimisele.

Kaal ei olnud langenud, isegi mitte grammi võrra. Kuid positiivne on see, et kaal polnud ka tõusnud.

Eile lubasin endale ühe kommi ja õhtul peotäis maisihelbeid. Pudruports oli eile suurem kui tavaliselt. Vett jõin ma õhtul vähem kui eelmisel õhtul. Võib-olla seetõttu kaal ei langenud.

Täna ärkasin kell 8.00. Voodist sain ülesse vist poole üheksa ajal.

Kõht on jube tühi juba hommikust saati. Joon oma teist tassi teed ja kuulan, kuidas kõht koriseb. Juba õhtul tundsin tühjakõhutunnet ja raske oli magama jääda.

Täna olen väsinud ja uimane. Olen nõrk ja pea käib natuke ringi. Hantleid oli raske tõsta, pidin puhkama. Tavaliselt ma puhkamispause ei vaja. Loodan, et asi paraneb veel.

Arvan, et organism harjus kell 10.00 ajal ärkama ja ta nüüd kohaneb varase ärkamisega. Homme püüan taas kell 8.00 ärgata ja siis loodan edaspidi hakata kell 7.00 ärkama. Eks näis, kuidas mul see ka õnnestub.

Ma tean, et mu enesetunne on parem kui ma suudan oma rutiinis püsida. Aga kui ma kipun õhtuti kaua üleval olema, siis on raske kell 7.00 ärgata. Aga raskused ongi selleks, et neid ületada ning seda nimetatakse treenimiseks.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>