Olen ootusärev

Täna vaatasin taas töökuulutusi. Nägin, et minu soovitud piirkonnas on jätkuvalt kuulutusi vähemaks jäänud. Kuid suundusin siiski vaatama, et mis kuulutused on veel alles jäänud.

Ja sain väga positiivse emotsiooni osaliseks. Nägin, et täna on üks uus kuulutus tekkinud. Nimelt raamatupidamisassistendi ametikoht raamatupidamise teenust pakkuvas ettevõttes. Vaatasin, et mida kandidaadilt nõutakse. Taas positiivne emotsioon, sest ma vastasin nendele kriteeriumitele. V.a suhtlemisoskus, aga olen veendunud, et see tuleb mul ajaga. Siis kui ennast juba kindlalt tunnen ja keskkond on tuttav, siis olen ka hea suhtleja.

Saatsin sinna oma CV ja kaaskirja. Mitu korda lugesin enne üle ja parandasin. Jäin lõpptulemusega rahule. Kuid viimane kord lasin pilgu vaid kiiresti üle, sest tekst hakkas mulle juba meelde jääma ja kontrolli efekt kippus juba kaduma.

Vaatasin ka selle ettevõtte kodulehele, et mida ettevõte pakub klientidele, mis on ettevõtte väärtused ja eesmärgid. Muidugi oli seal üsna vähe kirjas. Üks lõik ja seegi suunatud kliendile. Polnud eesmärke ega väärtusi (see on selliste väikeste ettevõtete puhul tavaline). Kuid seal oli kirjas, et nad ei keskendu mitte ainult andmete sisestamisele ja aruannete esitamisele, vaid töötavad koos kliendiga välja parima raamatupidamise.

Mulle väga meeldis see lause, sest see on täpselt see, mida mina soovin. S.t ma soovin areneda ja õppida ning täiustada oma teadmisi. Kui kliendile soovitakse pakkuda arenevat ja just neile kohanduvat raamatupidamist, siis on ju loodud ka kõik tingimused töötaja arendamiseks. Kusjuures, see ettevõte müüb ka raamatupidamisprogrammi, seega kui programm jääb ajale jalgu, siis on võimalik teha kiiresti selles muudatus ja meie ettevõte oleks esimene….. Läksin jälle oma mõtetega liiga pilvedesse.

Aga… Ma olen väga põnevil ja ootusärev. Ma küll ei kirjutanud, et mulle väga meeldib nende põhimõte. Ühesõnaga ei andnud mõista, et tunnen ettevõtte vastu suurt huvi ja et olen ka nende kodulehekülge külastanud. Kuid siiski on mul jälle sees see tunne, et ma olen parim. Et minu CV ja kaaskiri on fantastilised. (See on iga kord, kui oma CV ja kaaskirja saadan. Arvan, et selle tõttu, et need on nagu minu loomingud või teosed, mida ma iga korraga täiustan ja kohandan vastava ettevõtte jaoks.)

Kui ma seda töökohta ei saa, siis ma sain vähemalt kogemuse, kuidas seal portaalis CV-d ja kaaskirja saata. Kusjuures täna leidsin võimaluse oma CV-d paljundada ja tegin eraldi CV raamatupidaja ja raamatupidamisassistendi ametikoha jaoks.

Samas selles teise portaalis, kus eile oli üks vaatamine (ehk minu CV vastu huvitundmine), ei olnud mingeid muutusi. Ka ei leidnud ma seal võimalust, et oma CV-d kopeerida. Õppisin, kuidas parandusi teha ja parandasingi sõnastust ühes kohas. Kuid kui vajutasin nuppu “lisa uus CV”, siis tundus, et pean täitsa nullist alustama. Seega jätsin ma selle täna pooleli. Kuid seal tuleks teha vähemalt kolm CV-d: raamatupidaja, raamatupidamisassistent ja klienditeenindaja.

Aga kõike ju korraga ei saa ja mina usun, et ma olin täna selle projektiga üle ootuste tubli.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>