Mind on märgatud

Vaatasin nendesse tööpakkumise portaalidesse. Uusi kuulutusi ei olnud, aga ühes portaalis oli minu raamatupidamisassistendi CV vastu huvi tuntud 6 korda ja raamatupidaja CV vastu üks kord. Teises portaalis on lisandunud üks kord, seal näitab ära ka, mis firma huvi tundis. See oli söögikoht, mis otsib teenindajat või grillmeistrit.

Sellele ma esialgu ei reageeri. Ma pole valmis otseseks ja aktiivseks suhtlemiseks klientidega. Ja mu mälu on natuke kehv, et tellimusi üles kirjutada ja laudu ning inimesi meelde jätta. See amet mulle kohe üldse ei sobi. Seda ma kohe tunnen, et ei sobi.

Tean, et ei peaks väga lootma, sest huvi võib tekkida mu CV pealkirja tõttu, kuid sisu lugedes võib-olla huvi kaob. Aga hea meel on ikka. Olen suutnud vähemalt tähelepanu tõmmata. Seega tuleb oma CV-d arendada ja täiustada, et ka pakkumised tulema hakkaksid. Samas võib-olla pole veel minu jaoks vaba töökohta. Seega pean ma olema kannatlik ja ootama kuni tekib.

Pea püsti ja ole tugev!

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>