Kehakaal on languses

Eile sõin oma pudrule lisaks ühe pihvi ja viineri. Peale selle sõin õhtul veel ühe kommi ja pool peotäit maisihelbeid. Kuid sellest hoolimata mu kaal langes 0,7 kg. Arvan, et see on hea tulemus. Kuigi on üsna tõenäoline, et pean arvestama ka mõningase kaalu tõusuga.

Toitumiskava on natuke muutunud. Nüüd söön kell 15.00 putru (kogus on sama), aga võid sinna sisse enam ei pane. Siis kell 17.00 söön pool peotäit maisihelbeid ja kell 18.00 söön ühe šokolaadi tüki. Vaatan, kuidas see kava mu kehakaalule mõjub.

Praegu ma nälga ei tunne. Kuigi pudruports oli täna väiksem kui tavaliseslt, sest puder hakkab otsa saama. Homme on ka väike ports, aga ülehomme keedan juba uue pudru.

Täna ärkasin hilja. Vist kella 10.00 ajal, sest eile olin kaua üleval. Hommikul tegin kodus trenni, täna tuli teha 100 kükki (s.o üks raskemaid päevi). Kehva toitumine annab juba tunda. Kohe üldse ei jõua oma harjutusi teha. Pidin ikka puhkama, mistõttu mu trenn venis pikemaks.

Pea käis ka ringi ja kogu keha oli jõuetu. Loodan, et asi ikka paraneb.

Välimuses ei ole märganud veel muutusi. Kõhuke on nii nagu ta on ja jalad ka. Seega ma ei teagi, kust see 700 grammi kadus. Aga loodan kõige paremat.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>