Tööd jätkuvalt pole

Rohkem pole keegi mu CV-de vastu huvi tundnud. Ja uusi kuulutusi minu erialal ka ei ole tulnud, vähemalt minu soovitud piirkonnas.

Minuga pole ka keegi ühendust võtnud. Hakkasin omaalgatuslikult ja omal käel õppima HansaRaama raamatupidamisprogrammi. Laadisin alla demoversiooni ja olen suutnud juba ühe ostuarve sisestada. Leidsin ka juhendi selle programmi tarvis. See on põhjalik ja pikk. Eks ma pean seda otsast lugema hakkama.

See programm on oluliselt mahukam ja rohkemate võimalustega kui Merit Aktiva. Aga ma hakkan natuke juba sellest aru saama. Ma ei oska seal parandusi teha ja kreedit arvet. Lugesin küll, aga ei saanud sellega hakkama. Teen oma tegemised ära ja vajutan nuppu „salvesta“, kuid kast ei kao ja siis ma ei tea, kas sai salvestatud või mitte. Siis avastasin, et mul on ühte kasti mitu eksemplari lahti, avatud. Ma pole veel leidnud, kust ma näen, mis aknad mul avatud on ja kui palju neid on. Pean veel õppima ja tegelema sellega. Kuid täna ei ole jõudnud veel ja arvan, et ei jõua ka.

Vend soovitas lihtsalt mööda ettevõtteid käia. Minna kohale ja uksest sisse ning küsida tööd. Ma kardan seda teha, aga kui ma varem julgust ei leia, siis juuli kuus hakkan lihtsalt nii tegema. Emal on väga raske ja ta ei saa mind väga kaua toetada. Ta küll ise pole midagi rääkinud, aga ma ju tajun seda. Seega… Ma lihtsalt pean ennast kokku võtma ja ka sellel rindel tubli olema.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>