Libastusin täielikult

Ma ei saa kaalulangetamisega hakkama. Kõik läks enam-vähem. Hommikul käisin jooksmas. Üsna väsitav oli, aga suutsin oma normi täita.

Aga siis… Isa tuli ja tõi ühe šokolaadi mu nina alla ja pontšikud. Mingi aeg suutsin nendele vast panna, aga siis…

Ühesõnaga… Täna sõin end ogaraks. Minus lõi välja buliimik. Hommikul sõin ühe õuna, kell 15-ajal sõin oma putru umbes 1,5 rusikasuuruse jagu.

Ja natuke enne kella 18.00 sõin ma umbes 15 šokolaaditükikest, 2 pontšikut, 3 šokolaadikreemi saia, ühe võileiva, kaks kommi, kaks peotäit mandleid, kaks pannkooki ja 2 vorstikest. Ühesõnaga sõin end täielikult täis.

Homme lähen ja ostan kõhulahtistit. Loodan, et apteek on lahti (homme ju pühad).

Mu kaal on kahe päevaga kokku tõusnud 0,7 kg. See on peaaegu üks kilogramm. Ma ei julge mõelda, mis mu kaal homme võib olla.

Igatahes… Homme on kodus trennipäev. Põhirõhk kätel. Aga ma püüan umbes tunnijagu hüppenööriga hüpata.

Toiduga teen nii, et söön oma pudru ära ja pärast seda ei söö mitte midagi enne kui soovitud kaal on käes. Kui heaga ei saa, siis saab halvaga.

Ma ei taha toidust rääkida. Aga koguaeg pakutakse ja küsitakse, miks sa ei söö. Ma peaks rohkem omaette olema, kusjuures söömata on ka tuju kehv, seega veel rohkem põhjust omaette hoida.

Mõtlen, et hakkan oma putru kahes jaos sööma. Kell 15.00 pool rusika täit ja kell 18.00 umbes sama palju.

Ma arvan, et ma ei tohiks oma dieedist rääkida, sest teised ei pea seda õigeks ja hakkavad mulle vastu töötama. Kuid see protsess ise-enesest on keeruline ja raske. Ja ma tahan oma soovitud figuuri ja ma teen kõik, et see ka saada. Olgu kui tahes palju ebaõnnestumisi. Ma ei anna alla.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>