Kursusetöö

Eile tegin selle alapeatüki vormistuse ära, kuid muud ma ei jõudnud teha. Vaatasin, et ühe alapeatüki kohta olen ma kogunud 70 lehekülge teksti ja teise jaoks 50. Need tuleb nüüd nii kokku võtta, et koos minu enda mõtetega oleks kumbki 2-4 lehekülge. Mul saab põnev olema.

Vaatasin, et praktilise osa jaoks peaksin ma uue Exceli faili tegema. Ega see nüüd nii raske ka ei ole, aga eile jäi see tegemata, sest ma ei suutnud selle jaoks tabavat pealkirja välja mõelda. Lisaks jäin mõtlema, et mis kirjed ma sinna tabelisse alguses kirjutan, kas kopeerin varasemast failist või kirjutan ja lisan paralleelselt andmete ümber trükkimisega.

Ma arvasin, et ma olen ümber kirjutanud nii emaettevõtte kui ka kontserni andmed, aga eile tundus, et ma ei ole seda teinud. Nüüd ma ei teagi, kas olen kirjutanud ainult kontserni andmed või ainult emaettevõtte andmed. Aga eks näis. Püüan täna selle välja uurida.

Tegin selle Exceli faili ära ja sisestasin 2006. majandusaasta aruannete andmed.

Vaatasin ühe alapeatüki kohta kogutud informatsiooni ja kustutasin reklaame, mis olid sinna jäänud seoses kopeerimistega. Aga siis jooksis Word-i dokument kokku ja ma lõin käega.

Arvan, et ma hakkan lihtsalt kogutud informatsiooni lugema ja mis tundub ebaoluline, selle kustutan. Ning jätkan seda tegevust nii kaua, kuni info hulk on minimaalseks jäänud ja siis püüan valmis kirjutada ka selle alapeatüki.

Rubriigid: Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>