Kaal hakkas langema

Kaal langes 0,5 kg. See on positiivne. Täna võtsin kõhulahtistit 15 ml. Mulle tundus, et eilne kogus ei mõjunud. Arvan, et seetõttu, et ma jõin kohe vett peale. Täna ei joonud ja täna nagu toimis, olgugi, et ma võtsin väiksema koguse.

Mu kõhuke on ikka natuke punnis. Kõhulihased on vaevu-vaevu märgatavad.

Täna tegin kodus trenni ja tegin sada kükki. Sain hästi hakkama.

Mul on nüüd uus strateegia, kuidas toidust eemale hoida. Nimelt panin ma oma parema käe ümber käevõru. See peaks mulle meelde tuletama, et ma toidust eemale hoiaksin. Eile see vähemalt toimis. Loodan, et ka edaspidi. Usun, et eriti raskeks muutub toidust eemale hoidmine siis, kui ma enam üldse ei söö. Kui mu puder otsa saab. See juhtub, kas selle nädala lõpus või järgmise nädala alguses.

Mu reie ümbermõõt on hakanud ka vähenema. Mingi hetk mulle ainult tundus, et see on vähenenud, aga kord kuus püüan ma end mõõta ja tänased mõõtmistulemused näitasid, et see on vähenenud peaaegu 2 cm, mis on väga hea tulemus. Kartsin, et kõht on paisunud, aga ei olnud. Kõhu ümbermõõt oli samaks jäänud.

Modelli mõõtmetest (88-60-88) lahutab mind mu kõhuümbermõõt, kuid lohutan end sellega, et ma mõõdan seda valest kohast. Ma mõõdan oma kõhtu selle kõige laiemast osast, aga tegelikult tuleks seda teha naba kõrguselt.

Ma pole veel rahul ka oma reie ümbermõõduga, soovin sealt kaotada veel 2,5 cm. Kuid mulle tundub ja foorumis keegi kirjutas, et tema kaal on sama number, mis reie ümbermõõt. Seega ma looda, et kui ma saavutan oma ideaalkaalu, siis väheneb mu reie ümbermõõt ka ideaalmõõduni. Seetõttu ma veel selle pärast väga ei stressa, kuigi soovitud sendimeetrite vähendus on üsna suur ja see oleks ka silmaga märgatav.

Täna jõin hommikul kohvi piima ja meega. Vend ei jõudnud oma kohvi ära juua, siis ma aitasin. Mõtlesin, et seedimisele oleks see ka hea. Peale selle jõin veel musta teed ja siis tegin rohelise tee ekstrakti ja joon mõnda aega seda.

Eelmine kord see roheline tee eriti mingit tulemust ei andnud. See tee on ka mõrkjas ja mulle eriti ei maitse. Vaatan, kuidas see kord roheline tee mõjub. Kui midagi positiivset ei ilme, siis jään oma musta tee juurde.

Kella 15-ajal sõin putru umbes oma rusikasuuruse jagu ja ühe leivaviilu võiga. Täna see kõhulahtisti ikka mõjub hästi. Kõht on punnis, kuna see on gaase täis. Aga muidu on olemine täitsa normaalne ja väga loodan, et ka homme kaal langeb.

Õhtul sõin veel kaks paksu saia-viilu. Minu käekett ei aidanud. :-( Loodan väga, et ma seda homme kahetsema ei pea.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>