Kursusetöö

Täna hakkasin lugema seda 70 leheküljelist materjali. Lõpuks sain sellest 58 lehekülge, kuid siiski on seda veel palju. Homme hakkan seda infot grupeerima, nt CAPM kohta käiv tekst ühte faili ja NPV kohta käiv tekst teise. Ma pean välja mõtlema, mis moodi, st mille alusel ma informatsiooni grupeerin.

Siis pean ma mõtlema veel, kuidas ma selle alapeatüki üles ehitan. Rahavoogusid liigitatakse erinevalt, riske mõõdetakse erinevalt, sellest tulenevalt erinevad ka diskontomäärad ja siis on veel erinevaid diskonteeritud rahavoogudel põhinevaid meetodeid. Ja siin ongi probleem, et mille alusel ma selle info oma alapeatükis jagan… See teema ise on mulle veel natuke segane. Pean sellesse rohkem süvenema. Täna olen ma oma päeva kuidagi jälle suutnud ära kulutada. Täitsa õudne.

Püüan veel ühe majandusaasta aruande andmed ümber trükkida ja aruande läbi lugeda. Arvan, et siis ma võiksin oma päevaga enam-vähem rahul olla.

Mul kulub jätkuvalt aega ise-enda sundimiseks. Ma ei suuda seda tööd nautida. Ei tea, kuidas muuta kogu protsess nauditavaks. Siis oleks töö kvaliteetsem ja sujuks kiiremini. Pean ka selle välja mõtlema. Aga mõelda ma oskan, seegi hea.

Rubriigid: Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>