Kõht on tühi

Täna oli jooksmise päev. Aga jalgade tõstmisi ma ei saanud teha, sest keegi oli seal ees. Tundus, et vaimuhaigla patsient, selline vanem meesterahvas. Ma ei julgenud koos temaga n-ö turnida. Seega jäid mul jalgade tõstmised ära. Kodus tegin mõned kõhulihase harjutused.

Arvan, et püüan omale mingi toru saada, et saaksin kodus jalgade tõstmise harjutusi teha. Vaatan, mis võimalusi on ja kui palju see maksma läheks.

Sõin kõik rosinad ära. Arvan, et ma taas ei suuda oma karmi toitumiskava järgida. Võtsin 15 ml kõhulahtistit, aga praegu pole veel midagi tunda. Võib-olla pean kogust jälle suurendama hakkama.

Ei suutnud vastu panna ja sõin jälle üle. Sõin kaks šokolaadikreemi saia, ühe vorstileiva, kolm saia viilu, šokolaadi 6 tükikest, 6 kommi ja peotäis mandleid. Ma ei tea, kuidas ma oma jõu tagasi saan. Ideed hakkavad ka otsa saama.

Ma tunnen nii suurt nälga, aga kaal ei muutu. Nii raske on nendest viimastest kilodest lahti saada.

Ma teen iga päev trenni. Söömata ei jõua ju end liigutada.
Olen enda peale nii vihane. Mõtlesin, et homme kirjutan oma käele „paks“. Võib-olla see aitab mul tugevaks jääda.

Sõin liiast ja väga paha oli olla. Jätsin täna oma kella 15-se pudru ka söömata. Ostsin poest punasegreibi mahla (see osutus ikkagi nektariks) ja sidrunimahla või hapet. Mõtlesin, et panen oma vee hulka natuke sidrunhapet, et sellel mingi maitse oleks ja ma usun, et siis on vett meeldivam või nauditavam juua.

Täna tegin ka kulutuse ja ostsin toru, mille ma kinnitasin uksepiitade vahele. Nüüd saan ma kodus jalgade tõstmise harjutusi teha. Loodan, et mu kõhulihased reageerivad sellele positiivselt.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>