Töö-otsimine

Uusi töökuulutusi pole. Mõned korrad on mu CV-de vastu huvi tuntud, aga pakkumisi pole tehtud.

Venna klassiõde otsib kliendihaldureid. Saatsin sinna oma CV, eks näis, mis saab. Mulle meeldib selle töö juures see, et töö on E-R ja kella 8-17 ning et see on kontoritöö. Ma arvan, et suhtlemine ja see müügitöö tulevad mulle vaid kasuks, kuid kardan alguses inimesi alt vedada, sest ma ei oska seda tööd. Väga tahaks õppida ja areneda sellel alal, siis avaneks mulle palju rohkem võimalusi.

Igatahes ootan põnevusega, mis saab.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>