Kehakaal

Kaal oli taas tõusnud 0,2 kg (eilsele 0,3 kg-le lisaks).

Kirjutasin oma käele „PAKS ÄRA SÖÖ!!!“. Ja panin ka käeketi, mis tõmbab minu pilku sellele.

Tänane plaan on, et ma söön ainult oma kella 15-se pudru ja joon vett ning teed.

Mu pea täna valutab ja olen ka kuidagi uimane, aga see võib olla ka ilmast. Täna sajab vihma.

Putru jätkub mul kolmeks päevaks. Pärast seda püüan ainult vett ja teed juua, kuni saavutan soovitud kaalu. See saab väga raske olema, aga raskused ongi ju selleks, et neid ületada.

Mu kõht on ikka punnis. Täna ma ei võtnud kõhulahtistit. Loodan, et pole enam vaja. Aga eks seda ole näha. Kui ma suudan ilma söömata olla ja kõht ikka tagasi ei tõmbu, siis tuleb lihtsalt väga drastilised meetmed kasutusele võtta.

Kuna ma eile sõin liiga palju, siis täna ma nälga eriti ei tunne. Kõht on natuke tühi, ootan, et kell 15 saaks ja ma saan oma putru süüa, aga kõht veel ei korise.

Söök on ahvatlev. Vaatasin ühte filmi arvutist ja seal söödi ning mul hakkasid neelud käima. See oli väga raske. Köögis püüan ka mitte eriti viibida, sest seal on see ahvatlev sai ja külmikus on šokolaad.

Kui mulle toit meenud, siis meenutan kui paha mul sellest eile oli olla ja vaatan oma käel olevat teksti. Kui ikka veel ei aita, siis vaatan peeglist oma kõhtu, mis punnitab natuke üle püksi ääre.

Eile vaatasin peeglist oma jalgu. Need tundusid täitsa ok. Võib-olla selle pärast, et ma pole kõhuga rahul, et võrreldes kõhuga tunduvad jalad peenikesed. Ei tea, kas see ainult tundub või on see ka tegelikult nii. Igatahes jätkan oma trenni tegemist.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>