Tööd veel pole

Vaatasin töökuulutuste portaalidesse ja üks töökuulutus, mis mulle sobis, oli juurde tekkinud. Saatsin sinna oma CV ja kaaskirja. Sellele kohale kandideerimisel tuleks kasuks ühe programmi tundmine (SAF raamatupidamisprogramm). Ma polnud sellest programmist varem midagi kuulnud, aga laadisin selle endale alla ja natuke vaatasi ka. Ülesehituselt meenutab see HansaRaama programmi. Eks tulevikus tuleb ainult kasuks erinevate programmide tundmine ja see õppimiskogemus. Kõiki programme ma nii-kui-nii ei suuda endale selgeks teha, aga kui ma suudan uue programmi endale kiiresti selgeks teha, siis tuleks see mulle ainult kasuks. Nilmelt oskus kiiresti uus programm endale selgeks teha.

Täna sain kutse töövestlusele, mis toimub 29. juunil. See on see kliendihalduri ametikoht ja venna klassiõe kaudu. Olen väga põnevil. Homme vaatan, kuidas töövestlusel käituda ja teen vajalikud märkmed ja võib-olla lähen ostan ka bussipiletid. Mul preagu üks pilet on, aga ma võin ju neid endale varuda. Võib-olla olen jälle natuke liiga elevil ja lootusrikas. Noh.. ma siis täna naudin seda ja hiljem võib-olla pean selle võrra rohkem pettuma. Kuid küll ma selle üle elan.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>