Töö-otsimine

Ühes töökuulutuste portaalis on minu raamatupidamisassistendi CV vastu huvi tuntud kokku 7 korda ja raamatupidaja CV vastu koguni 9 korda. Samas võib-olla, et mingi ettevõte on seda lihtsalt kaks korda vaadanud. Kuid pakkumist pole veel tehtud.

Teises portaalis ei ole mitte midagi muutunud. Seal tuleb vist ma CV-d uuendada. Seal on üldse vähem kuulutusi ja minu erialaseid pakkumisi on vähem.

Homme on mul siis see töövestlus. Natuke olen pabinas, aga mitte väga. Mulle pole vist veel täitsa kohale jõudnud see asi. Ma ei kujuta ette, milles mu töö seisneb, mida ma täpselt pean seal tegema. Alguses vend julgustas, ütles, et mis see ära ei oleks. Aga nüüd mõelda nende helistamiste peale, siis ma juba natuke kardan. Samas ma suudan asjad alati 1000 korda hullemaks mõelda. Seega ma lihtsalt lähen ja teen ja olen. Vaatan, mis saab.

Ma ei mäleta, kas ma eile kirjutasin sellest, aga ma kirjutan nüüd. Võib-olla kordan ennast, aga see on väga huvitav… kokkusattumus. Nimelt ma kõndisin veebruari kuus ühest ärihoonest mööda. Kell oli juba viis läbi, nägin mõnd inimest veel seal ringi liikumas ja mõtlesin, et tahaks ka selles majas töötada. Ja homme lähen ma sellesse majja töövestlusele. See on nii huvitav kokkusattumus. Tookord olin ma nii lootusetu, arvasin, et see on vaid minu helesinine unistus ja jääbki selleks, kuni ma leian uue helesinise unistuse.

Sellistel hetkedel ei julgegi enam unistada ega soovida. Ma olen ju soovinud ka halbu asju. Ei tahaks, et need täituksid…

Vaatasin, et üks Soome ettevõte pakub raamatupidaja assistendi kohta. Seal on väga oluline inglise keele oskus. Kuulutus oli ka inglise keelne. Kardan, et esialgu jääb mul sellest vajaka. Samas võib-olla olen ma liiga madala enesehinnanguga, et ma tegelikult suudan neid nõudmisi täita. Et võib-olla sinna kandideerivad hullemad kui mina. Kes seda teab? Ma ju ei näe oma konkurente.

Mulle on silma jäänud veel üks raamatupidaja ametikoht, seal nõutakse ka töökogemust ja mulle tundus, et tuleb teha pearaamatupidaja tööd, kusjuures palgaarvestust. Arvan, et iseseisvalt ma sellega hakkama ei saa, et veel vajaksin enda kõrvale inimesi, kellelt küsida. Seetõttu ei ole ma julgenud mõnedesse kohtadesse oma CV-d saata.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>