Paastumine I katse: 1. päev söömata

Kaal langes -0,5 kg.

Täna käisin jooksmas. Sain ilusti ka oma jalgade tõsted ära teha. Jooksmine oli natuke väsitav ja raske, pidin end sundima viimaste meetrite jooksmiseks. Aga suutsin veel oma jooksmise sektorid joostes läbida. Kuid kardan, et kui ma midagi ei söö, siis võib sellega küll raskusi tekkida.

Täna ei peagi ma kirjutama oma kaalutõusust. Mu kaal hoopis langes 0,5 kg. Ma olen oma ideaalkaalule nii lähedal. On vaja veel 1,1 kg kaotada ja kõik, mis ma sellest rohkem kaotan oleks nagu preemiaks.

Ma kardan tänast päeva. Kardan, et ma ei suuda ahvatlustele vastu panna. Vend käis mulle salatit pakkumas. Ma jumaldan salateid, aga ma suutsin keelduda. Kusjuures ma ei tunne praegu ka nälga. Muul ajal oleks ma seda salatit söönud, isegi kui kõht poleks tühi olnud.

Ma ei taju kuna mu kõht saab täis, seega söön üle. Ja nälga ka eriti ei taju. Ma ei tunne ega taju seda, kui mu kõht on tühi, natuke tühi. Saan aru, et olen näljane siis, kui mu kõht juba koriseb, aga varem nagu ei taju. Kuid soov süüa on koguaeg ja see on nii suur, et ma võib-olla isegi ainult kujutan endale nälga ette. Samas on väga ohtlik (kaalule ohtlik) süüa siis, kui kõht juba koriseb. Siis on ülitõenäoline, et ma söön üle, sest ma olen siis ju juba meeletult näljane. Ja läheb veel aega enne, kui toit jõuab makku. Suure näljaga tunduvad kõik mõistlikud toidu kogused liiga väikestena.

Arvan, et ma pean hakkama jälgima koguseid, mida söön. Lihtsalt panen taldrikule õige koguse, söön selle ära ja isegi kui ma tunnen end ka pärast seda näljasena, siis ma ei söö midagi rohkem. Raske saab olema siis, kui mul on midagi head, mis mulle väga maitseb: nt pannkoogid, salat, kartul ja kaste…. Need on mulle katsumuseks. Arvatavasti siis ma söön ennast üle ja ma pean sellele koheselt reageerima. Järgmised päevad söön vähe ja jälgin väga rangelt koguseid ning seda, mida söön.

Kui ma varem tahtsin tähistada oma kaalukaotust, siis täna ei tulnud see mul mõttessegi. Ma olen oma eesmärgile nii lähedal, kardan seda ära rikkuda. Olen nii kõvasti pingutanud. Kui aus olla, siis ma kardan süüa. Kardan, et söön liiga palju ja kogu vaev on olnud asjata.

Praegune kaal on selle projekti madalaim, kuid väga selle n-ö keskmise lähedal. Paarisajagrammine kaalutõus ja ma olen masenduses ning pettunud. Kardan isegi väikest kaalutõusu. Olen natuke hirmul, sest kaks päeva on kaal ainult langenud, kuid ma arvan, et see ikka tõuseb ka natuke. Kaal ju ikka kõigub. Ja seda tõusu ma kardan. Teen endast kõik, et seda vältida.

Kõht oli meeletult tühi kella 16-18 ajal. Tegin endale teed ja see natukene leevendas tühjakõhu tunnet. Söök oli nii meeletult ahvatlev. Ma ei suutnud ka toidu kohta lugeda. Ka pilt toidust teeb nälgimise väga raskeks. Ikka päris raske on söömisest hoiduda. Ma ei kujuta ette, mis homme saab. Kuid ma püüan siiski tugevaks jääda.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>