Töö

Ma mõtlen, kas ma tahan seda kliendihalduri ametikohta või mitte. Tean, et enam ma ei pinguta selle jaoks liiast. Ei paku võimalust, et ma võin nädalaega tasuta töötada. Muidu nad hakkavadki minult ju seda ootama. Püüan esmaspäeval olla võimalikult vabalt ja teha nii hästi kui suudan ning oskan. Ning lasen nendel otsustada, kas neile see sobib või mitte.

Eile tekkis mul palju küsimusi ja tähelepanekuid. Püüan ka nendele mõelda. Teha oma mõtetes korrektuuri ja mõelda selle töökoha plusside ning miinuste peale. Vaatan, kuhu ma välja jõuan. Ja kui otsus tehakse, siis vastavalt positiivse otsusekorral keskendun nendele plussidele ja negatiivse otsuse korral miinustele. Ja püüan valmis mõelda ka kava, et kuidas käitun ja mida teen negatiivse otsuse korral. Kust ma tööd ostsin ja kuidas ma seda aktiivset otsimist alustan ning mis ettevõtted eelisjärjekorras läbi käin.

Täna tegin nimekirja selle töökoha plussidest ja miinustest ning kirjutasin üles ka küsimused, millele ma tahaksin esmaspäeval vastust saada. Kirjutasin ka mingi teksti, mida ma räägin esmaspäeval, kui proovipäevale lähen.

Homme plaanin, siis otsida mõned kohad, kuhu ma helistada kavatsen. Teha vastavad märkmed enda jaoks.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>