Paastumine I katse: 2. päev söömata

Kaal langes -0,4 kg.

Täna nägin unes, kuidas ma sõin ja sain alles, siis aru, et olin midagi söönud, kui limpsisin juba näppe. Ma olin enda peale, siis nii vihane. Aga õnneks oli see kõigest uni.

Hommikul ma pakkisin saia kilesse ja suutsin vältida söömist, aga see oli raske. Mul oli juba hommikul kõht tühi ja korises. Siis jõin teed ja olemine läks natuke paremaks.

Mu eesmärk on mulle jälle grammike lähemale tulnud. Kohe kuidagi ei tahaks, et see kaugemale liiguks.

Täna oli trennipäev. Tegin kätele trenni. Natuke raske oli trenni teha, sest mul polnud üldse jõudu. Eks see söömata olek annab tunda.

Eile sain ma ilusti hakkama, selle söömata olemisega. Nüüd tuleb veel tänane päev üle elada ja ma ei tea, mis esmaspäeval saab. Hea on see, et ma pole kodus, seega söömiseks nagu võimalust pole, samas on mul tunnine lõuna. Pean midagi välja mõtlema, et mida ma siis teen. Ideaalne oleks, kui ma võtaksin oma vett kaasa ja ei sööks midagi ega kulutaks raha ka. Võib-olla joongi oma vett ja käin jälle raamatukogus tualetis. Siis kulub mu aeg ja ma ei saa ka midagi süüa. Püüangi nii teha.

Isa täna tõi pontšikuid ja kutsus mind ka sööma ning teed jooma. Ma ütlesin, et mul pole aega. Ta ütles, et teejoomiseks peab ikka aega olema. Tal on igav ja siis pean mina teda lõbustama. Nüüd käib mul ukse taga kuulamas. Ma kuulen kuidas ta kõnnib, tema sussid sahisevad ja põrand minu ukse juures naksub. Ma vihkan seda.

Tahaks teed jooma minna, aga siis hakkab pihta. „Mida sa sõid?“, „Kuna sa sõid?“, „No võta üks pontšik“. Seda ma olen kartnud ja vältinud. Eile sain selle vältimisega hakkama. Vend käis korra ja rohkem ei pakkunud, aga ise käib pinda. Ma ei jõua talle ettekäändeid ja vabandusi välja mõelda. Vist peaksin kasutama fraasi „Aitäh, aga mul ei ole praegu isu või mul ei ole kõht tühi“. Eks ma nii teengi. Ja kui ta küsib, mida ma täna sõin, siis ütlen, et sõin saia. Vast jätab siis mu rahule.

Ma olen oma eesmärgile nii lähedal. Ma kohe üldse ei tahaks seda ära rikkuda. Täna hommikuse seisuga on mul jäänud veel 0,7 kg kaotada ja kõik, mis üle selle, see oleks nagu preemiaks. Arvan, et umbes 1 kg pean ma oma soovitud kaalust veel alla laskma, siis jääks mul ruumi ka natuke juurde võtta ja kindlasti võtangi, sest organism saab toitu.

Käesoleva projekti jooksul olen ma kolme päevaga juurde võtnud 1,4 kg. Seega pean arvestama selle võimalusega, sellise kaalutõusuga. Ühe päeva jooksul on maksimaalne kaalutõus olnud 0,7 kg.

Ei tea, kuidas see kaal langeb. St kui kiiresti see langeb. Mulle tundub, et see langustempo on aeglustunud. Ja kui see aeglustub veel, siis võib juhtuda, et ma pean isegi nädal aega söömata olema, ainult vee peal. See on nagu paastumine.

Siis hakkan vaikselt sööma. Teen omale pudru ja söön kord päevas seda, mingi sektori, nagu siis, kui ma seda protsessi alustasin. Arvan, et kolm päeva ainult puder ja väiksed kogused (umbed poole rusika jagu). Ja pärast neid kolme päeva hakkan, siis teisi sööke ka sööma. Arvan, et söön ka saia, kuigi seda ei soovitata süüa.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>