Kaalutõus jätkub

Olen kolme päevaga juurde võtnud kolm kilo. Kõht on täitsa ümmargune. Mulle tundub, et eile võetud kõhulahtisti ei mõju. Toit on väga ahvatlev, aga kõht ise-enesest tühi ei ole.

Ma ei uskunud, et kui ma kõike vabalt söön, et kaal nii meeletult kiiresti võib tõusta. Nüüd olen ma oma soovitud kaalust 1,7 kilogrammi üle. Seega hakkan nüüd oma söömist piirama ja jälgima.

Täna oli jooksmise päev. Käisin jooksmas ja tegin 50 jalgadetõstet. Üsna palav ilm on täna ja higivoolas ikka meeletult.

Ma tunnen ennast väga pakuna ja randa ei julge minna. Kodus kannan ka jakki, et varjata oma paisunud kõhtu.

Täna sõin pool vorstiviilu ja ühe kommi ning plaanin ka putru süüa umbes 100-200 grammi.

Loodan, et selle töönädalaga saan oma seedimise korda ja kõht tõmbab ka tagasi. Loodan ka, et edaspidi suudan oma isusid ja kontrollimatut söömist ohjata.

Mulle tundub, et olen anoreksik-buliimik. Ma ei taju kuna mu kõht on täis ja ma võin süüa ka siis, kui kõht ei ole tühi. Söök on nii meeletult ahvatlev.

Korraks mõtlesin, et lähen poodidesse ja vaatan endale uued püksid. Aga nüüd mõtlen, et ma pole ju neid pükse veel ära teeninud. Ma ei ole enam soovitud kaalus ega rahuldavas vormis ja kaal ei ole ka stabiilne. Seega pean ka algava nädala oma suurtes pükstes veetma. Ja kui selle nädalaga saavutan oma vormi, siis hakkan alles uusi pükse otsima.

Täna sõin oma pudrule lisaks ühe paneeritud liha ja kaks kartulit. Kartsin, et need lähevad muidu halvaks ja loodan, et ma sellega endale liiga ei teinud. Ma pean välja mõtlema mingi plaani, kuidas ma hoidun söömast põhjendusel, et muidu läheb toit halvaks. Ma ei ole ju mingi toiduhävitaja. Söömise ajend peaks olema siiski nälg, mitte see, et toit on lihtsalt maitsev või muidu läheb raisku.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>