Kursusetöö

Ma pole ammu oma kursusetööga tegelenud. Eile ma ka ei jõudnud sellega tegeleda. Täna vaatasin, kuhu ma omadega jõudnud olen.

Vaatasin, et kursusetöö käigus hinnatava ettevõtte 2011. majandusaasta aruanne on esitatud. Ostin selle ja lugesin läbi, kuid muud ma ei teinud. Arvan, et püüan teha prohnoosi 2011. aasta kohta ja siis vaadata, kui täpnse tulemuse ma sain. Ja seejärel teen prognoosi alates 2012. aastast, et hiljem arvutada ettevõtte väärtus diskonteeritud rahavoogude meetodil.

Täna pole ma saanud midagi kirjutada, aga olen peaaegu oma järje kätte saanud. Panin n-ö töövahendid juba käeulatusse ja vaatasin üle oma märkmed. Loodan, et sellel nädalal suudan ma natuke ka kursusetööga tegeleda pärast tööd. Ma vähemalt püüan.

Rubriigid: Projekt: Kursusetöö 2012/13; Magistritöö 2014/15. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>