Töö

Minu raamatupidaja CV vastu on huvi tuntud 14 korda ja sama palju on huvi tuntud ka minu raamatupidamisassistendi CV vastu. Kuigi see midagi ei ütle, siis tore on vaadata, et vähemalt mingigi huvi on.

Seoses selle kliendihalduri tööga jõudsin ma oma mõtetega nii kaugele, et ma käin seal edasi. Jätkan nii nagu seni ja vaatan, mis saab ja mis juhtuma hakkab. Arvestan, et töösuhe võib lõppeda minu jaoks väga ootamatult. Püüan selleks puhuks reserve koguda ja püüan oma ema selleks ette valmistada, et ma võin väga äkitselt taas raha-abi vajada.

Lisaks sellele ma mõtlesin ja jõudsin järeldusele, et tahan erialast tööd teha. Tahaksin teha andmesisestaja tööd (raamatupidamises). Nüüd, kus ma olen julgem, võiksin ma hakata lihtsalt ettevõtetes käia tööd küsida ning jätta neile oma CV ja kontaktandmed. See töö oleks ideaalne võimalus raha koguda. Ma tean, et see töö mulle meeldib ja siis lendaks tööl oldud aeg kiiresti. Samas oleks tegemist jätkuvalt kontori tööga ja lisaks sellele ma saaksin aasta pärast oma õpinguid jätkata. Küll ma selle raha ka leiaks, kui tekib soov ja kindel plaan edasi õppida.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>