Olen väike koduhaldjas

Kes see muu mind ikka kiidab, kui ma ise. Igatahes… Tulin koju ja laupäeval toodud maasikad olid hakanud halvaks minema. Pühapäeva veetsid need maasikad vennatoas ja ma arvasin, et need on otsas või otsakorral, aga selgus, et neid veel on.

Töölt koju jõudes nägin, et see maasika kast on jõudnud kraanikausi äärele. Nii ma siis päästsin, mis päästa andis. Noppisin veel söödava välimusega maasikad välja ning teised viskasin ära. Pappkasti kuivatasin ära ja panin selle kõrvalisse kohta. Normaalse välimusega maasukad pesin ja vajutasin pudrunuiaga pehmeks ning lisasin suhkrut. Seejärel panin saadud tulemuse sügavkülma. Mõtlesin, et kui maasika isu tagasi tuleb, siis teen pannkokki ja ostan ühe tordipulbri ning teen ühe maasika tordi ka.

Ma tegutsesin nii vaikselt ja operatiivselt, et mulle endale tundus, et olen nagu koduhaldjas. Ma pesen ka nõusid. Olen harjunud pärast sööki kohe oma nõud ära pesema ja nüüd olen hakanud pesema ka teiste nõusid, kui need on vedelema jäetud. Ja kui mul on natuke rohkem aega, siis olen ka pannid ära pesnud. Seega näeb köök pidevalt puhas välja. Muidugi pudelid ootavad ära viimist. Seda ma veel mõtlen, et kas ma viin need või mitte. WC-potti ma ei taha puhastada, aga võib-olla pean ma selle töö ikkagi ette võtma. See ruum on nii kole must.

Rubriigid: Minu mõtted. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>