Hommikuse seisuga kaal püsis muutumatuna

 Ma ei saa aru. Miks mu kaal tõuseb ja miks mu kõht on nagu õhupall. Ma olen täiesti närvis. Vihaga võtsin veel 30 ml kõhulahtistit, aga see vist enam ei mõju. Kui mul homme meeles, siis ostan tablette kõhugaaside vastu. Aga kui nädala lõpuks kaal langema ei hakka, siis olen jälle nädal aega ilma toiduta ja sööma püüan hakata õigesti. Vähe haaval ja kindla koguse ning kindlal kellaajal.

Täna oli jooksmise päev. Alguses ma ei jõudnud joosta, aga kui ring hakkas lõppema, siis hakkas see mulle juba täitsa meeldima.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>