Ma ei suuda enam

Ma ei suuda oma söömist kontrollida. Täna sõin pärast tööd pitsat. Ma poleks tohtinud midagi süüa. Sõin taas liiga palju, aga sain sellest alles siis aru, kui kõht oli juba täis ja toit söödud. Ma ei suuda magusast eemale hoida. Ma sööks koguaeg.

Ma ei tea, kuidas oma isusid kontrolli alla saada. Mõtlesin, et kui tööl hakkan käima, siis söön ka vähem. Aga nii see ei olnud. Ma küll liigun rohkem, kuid kaalu ma ikka kontrolli alla ei suuda saada.

Mõni kord olen ma meeleheitel. Ma teen nii palju trenni, miks mu kaal ei lange. Miks mu organism ei suuda sööki ära seedida. Miks ma tahan süüa, kuigi kõht pole tühi.

Arvan, et nädalavahetuse püüan ilma söögita olla. Väga loodan, et ma saan sellega hakkama. Järgmine nädal söön siis korra päevas oma putru ja võib-olla ostan töö juurde lõunaks ühe õuna. Mul hakkab ka raha otsa saama, seega ma järgmine nädal kukleid süüa ei saa.

Võib-olla ma ei peaks vett ka nii palju jooma, nagu ma seda praegu teen. Joon kaks liitrit ja kui on janu siis joon veel teed või mahla peale.

Võib-olla peaksin ma rosinaid ostma, et siis neid süüa kui nälg on suur. Samas oleks ka see väljaminek.

Praegu ma söön. Kui kõht on tühi, siis ma söön, aga jõudu trenni teha mul ikkagi pole. Seega võin ma ju ka ilma söömata trenni teha. See teeb sama välja, kuid kaal siis ei tõuse. Ei saa tõusta.

See söömata olemine oli üsna raske katsumus ja ma mõtlesin, et enam ma seda küll teha ei taha. Aga ma pean vist sellega ära harjuma.

Ma ei tea, mida ma süüa võin. Mida suudaksin ma kiiresti seedida. Võib-olla peaksin krõpse sööma. Olen aru saanud, et liha ei ole hea, sest seda ei suuda mu organism küll seedida ja šokolaad ning magus toit pole ka mulle hea. Aga mida ma teen kui mul magusa isu tuleb ja keegi seda mulle pakub.

Kõige raskem osa ongi toidule ei ütlemine ja eriti siis, kui keegi seda pakub. Kuhu küll mu kindlameelsus kadus. Kuidas ma selle tagasi saaksin. Kui ma vaataks seda ilusa kõhulihase pilti. Ei tea, kas see motiveeriks mind.

Aga midagi pean ma tegema. Ma ei kujuta ette, kui palju ma veel paisuda võin kui ma samas vaimus jätkan.

Lihtsalt tuleb see nälg ära kannatada.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>