Pole ammu midagi kirjutanud

Ainuke projekt, kus midagi toimub on mu kaalu projekt. (Kuigi ega siin midagi väga positiivset pole.) Kuid kirjutan siis sellest.

Ei ole saanud enam oma soovitud kaalu. Toidust on raske eemale hoida. Kõhulihased (alumised kõhulihased) on kusagil peidus.

Täna oli jooksmise päev. Käisin jooksmas ja tõstsin ka 50 korda jalgu. Alguses oli raske joosta, aga nagu ikka, lõpus ma juba nautisin seda.

Mõtlen, et kuidas ma suudan mitte süüa. Kuidas ma saaksin hoiduda söömisest pärast tööpäeva. Täna hommikul sõin riisiputru, see peaks olema küll toitev, aga õhtul oli mu kõht ikka tühi. Ja see tohutu magusavajadus. Kust ma võtan selle jõu, et need ihad alla suruda.

Aga ma ei anna veel alla. Vähemalt hommikune pudrusöömine on regulaarne. Nüüd tuleb veel lõunase söömisega midagi ette võtta ja õhtul tuleks söömine üldse ära unustada. Püüan sellele lahenduse leida.

Möödunud nädavahetusel ma sõin palju. Ei tulnud mu söömata olemisest mitte midagi välja. Olen nõrk, mis muud.

Hetkel olen seisukohal, et hommikuti ma ikka söön midagi. Kui söögist loobun, siis lõuna- ja/või õhtusöögist. Mõtted mõlguvad tumeda šokolaadi peale. Ma võiksin selle ju endale osta, aga olen kindel, et ma sööks selle kohe kõik ära. Mulle meeldiks, kui ma suudaks süüa päevas 1-3 tükki, aga arvan, et ei suuda. Seega pole mõttekas endale ahvatlust nina alla osta.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>