Kaal tõusis 0,5 kg (see ei meeldi mulle)

Täna oli jooksmise päev. Täitsa mõnus oli joosta. Natuke oli tuult, kuid ei olnud ei soe ega külm. Päike paistis. Panin endale rattakindad kätte. Need on juba natuke kulunud, aga täitsa hea oli jalgade tõsteid teha.

Täna sõin hommikul putru, ühe viineri ja ühe pasteedisaia. Lõunaks sõin ühe greibi, kolm seemne kuklit. Ja õhtuks praadisin endale kaks muna, sõin ühe šokolaadi, ühe viineri. Peale selle sõin kausi täis sügavkülmutatud jõhvikate ja pohlade segu koos tuhksuhkruga ning kausitäis ilma tuhksuhkruta.

Mõtlesin, et mu kõhuke võib tuleneda sellest, et külgmised kõhulihased vajavad trenni, vormimist. Lugesin mõne harjutuse kohta, kuidas külgmisi kõhulihaseid treenida. Püüan neid teha. Vaatan, mis saab.

Ma pole suutnud veel õhtusest söömisest loobuda. Loodan, et homme mu kaal ikka langeb. Omast arust ei ole ma täna väga palju söönud. Arvan, et peaksin vältima vorsti ja viineri söömist. Kui tuleb lihaisu, siis ostan endale tuunikala või kana. Jah.. see mõte tundub täitsa asjalik.

Töö juurde ostsin nuudleid, üks pakk on ka varuks. Ja panin endale ka tassi ning lusika valmis, kuid otsustasin, et nõudepesuvahendit ma ei võta. Plaanin töö juurde osta oma kausikese, et kui ma selle ära kaotaksin, siis poleks see suur kaotus.

Ma ei tea, kas ma võin oma pohladele ja jõhvikatele tuhksuhkrut peale panna või see pole eriti hea mõte. Vaatan, mida mu kaal homme selle peale kostab.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>