Tööjuures kisub jamaks

Mu otsene ülemus tahab ära minna. Ta saab miinimum palka. Usun, et ma saan ka, kuid võib juhtuda, et saan isegi vähem.

Ma ei tahaks küll seal töötada, kui mu otsene ülemus ära läheks. Tema sõbranna tuleb ja siis peaksin ma selle sõbranna välja õpetama. Ja ma peaksin hindasid tegema. St vaatama konkurentide hindu ja vaatama, et kui klient tellib, et kust selle tooneri saab siis võtta jne…

Seal on ladu tühi ja tarned hilinevad… Üks suur segadus. Ülemus, st suur boss läheb närvi, siis saadab ta kõik kukele. Tuleb oodata umbes tund aega ja siis ta rahuneb maha ning saab hakata tõsiselt asju ajama. Suurel bossil on ka suva sellest, et sinu klient ootab vastust või toonereid. Ütleb vaid, et mõtleks midagi välja.

Ilma otsese ülemuseta langeks kogu tema (st otsese ülemuse) stress ja koorem mulle. Seda ma küll ei tahaks. Liiatigi veel seetõttu, et ma suure bossi unistustesse ei usu. Seega ei ole minust nende toetajat, ega nendele eesmärkidele keskendujat.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>