Kaal tõusis +0,8 kg

Hommikul oli mul kõht tühi. Kuid sõin oma putru ja jõin teed. Saiaviilu jätsin söömata. Püüan lõunal ka piirduda poole paki nuudlitega. See on nagu karistus eilse ülesöömise eest.

Loodan, et see tõusnud kaal langeb kiiresti.

Kui mulle sellest poolest pakist nuudlitest piisab, siis hakkangi poole paki kaupa sööma. Sellega oleks mu lõunasöögikulu ju ka kohe poole väiksem.

Täna öösel ma ka ei saanud magada. Und nagu oli, aga magama ei jäänud. Kassi nohisemine häiris, siis oli mul suur janu. Muidugi ma läksin liiga hilja magama ka.

 

Tööl ja pärast tööd:

Ma sõin lõunaks ikkagi terve paki nuudleid. Kõht oli väga tühi ja tööl oli palju pingeid. Ja õhtul sõin ühe kommi, lehtsalatit ja jõin teed.

Olen enda üle uhke, et suutsin oma tühjast kõhust hoolimata piirduda vaid ühe kommiga. See on väga tubli saavutus ja ma püüan samas vaimus jätkata.

Täna oli jooksmise päev. Ma käisin postkontoris paki järel ja seetõttu tegin ringi. Tulin töölt koju kaks tundi ja jalutades ning pärast seda läksin jooksma. Täna ma ei tahtnud joosta, kuigi ilm oli ilus. Lihtsalt ei jõudnud. Olin väsinud ja tundsin kokkukukkumise tunnet. Ei jõudnud silmi lahti hoida ja pidin end sundima jooksma. Loodan, et see asi ikkagi paraneb, et see oli lihtsalt tänase päeva tõttu.

Ka praegu on kõht tühi ja olen nõrkemas. Olen üleväsinud ja kõht on väga tühi ning olen uimane. Loodan, et täna vähemalt saan korralikult magada.

Kui homme on kaal langenud, siis luban endale hommikul ühe küpsise (kaera- või nisukliiküpsise). Täna mõtlesin ka võtta, aga kartsin, et kui võtan ühe, siis võtan ka teise ja kolmanda jne.

Püüan sellel nädalal õhtul mitte süüa, äärmisel juhul piirdun vaid ühe kommiga. Jätan endale hommikuse pudru ja lõunased nuudlid. Kusjuures ma keetsin täna ka uue pudru. Jätkuvalt kaerakliipuuder. Ma saan veel üks või kaks korda seda putru teha, siis on kaerakliid otsas. Kuid mõtlesin, et hakkan siis riisiputru sööma. Seda mul jagub ja maitseb ka hästi. Taas raha kokkuhoid.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>