Töö

Ma ei saanud täna juhatajaga rääkida, et mulle see töö ei meeldi ja et tahan lahkuda. Täna rääkis raamatupidaja enda loo ära ja õhtul polnud juhatajal aega. Homme ei pidavat juhataja üldse tööle tulema. Seega räägin ma temaga esmaspäeval. Loodan ka, et räägin ja julgen rääkida.

Täna küsis raamatupidaja Merit programmi kohta. Näitasin, mida ma tean ja oskan. Mõnele küsimusele sai ta vastuse. Siis oli veel mingi küsimus ja ta küsis, et kas ma tean, kellelt seda võiks küsida. Siis ma helistasingi oma juhendajale.

Raamatupidaja sai oma murele lahenduse ja sai kõik maksud klappima ning deklaratsioonid korda. See on hea, et ma sain kasulik olla. Et väiksel minul ka asjalikke tutvusi on. Minust hakkab juba asjalik inimene saama. Ma suhtlen inimestega ja mul tekivad erinevad kontaktid.

Muidugi selline ärakasutaja tunne tekkis. Aga noh.. eks ma püüan oma juhendaja jaoks ka olemas olla, kui ta peaks mind vajama.

Arvan, et see oli märk mulle. See, et ma helistasin. Seega taon rauda nii kaua kui see on veel tuline. Ja seetõttu ma lähengi homme oma ekspraktikakohta ja räägin juhendajaga. Mis mõtted tal selle Soome minekuga on jne… Arvan, et peaksin ka Eestist ära minema. Kui võimalus on siis miks ka mitte. Isa ju Soomes, tal on elukoht. Ja siis veel üks tuttav. Praegu on üsna soodne võimalus. Isa plaanib septembris ära tulla, seega siis vabaneb üks elukoht. Taas märk ja võimalus.. miks mitte seda siis ära kasutada.

Selles praktika kohas ei ole enam tööd pakkuda. Suured kliendid tõmbavad tegevust kokku ja paljud ettevõtted tahavad ära minna. Seega sinna ma ei saa. Aga nüüd ma vähemalt tean seda. Mul on veel see koht, mida mu õppejõud pakkus. Võtan ka nendega kontakti ja siis on veel üks koht, kuhu ma oma CV saatsin. Sellest on küll palju aega möödas ja võib arvata, et nad siiski said kellegi. Kuid nad võib-olla pole uue töötajaga rahul või tööd on palju ja vajavad veel kedagi. Seega võiksin ma sealt ikkagi läbi käia.

Üks ettevõte saatis mulle teate, et neil on otsus tehtud ja mina ei osutunud selleks väljavalituks. See natuke tegi mulle muret. Aga arvan, et olen sellest üle saanud. Sest ega ma enam ei lootnudki. Sest kandideerimisest oli nii palju aega juba möödas. Ausalt öeldes olin ma juba unustanud, et sinna kandideerisin.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>