Minu tänased nopped Naine24-st

„Oma lahingutes pead sa ise võitlema.“ (Sahaj Kohli, 27.07.2012, cit Naine24, 27.07.2012) See on minu elu moto. Ma tahan ja julgen võtta vastutuse oma elu ning oma tegemiste eest. Tahan ise teha otsused ja olen valmis ka selleks, et teine kord teen ma valesid otsuseid. Ma püüan teisi kuulata ja kui minu arvamus ei ühti nende omaga, siis püüan küsida, mis faktidele nad tuginevad ja mis on nende argumendid. Kui nad suudavad oma seisukoha põhjuse mulle selgeks teha ja see on ka minu meelest põhjendatud, siis ma arvestan sellega ning tegutsen ka nende sõnade järgi. Kuid kui nad ei suuda oma eriarvamust mulle põhjendada, siis ma ka nende soovituste järgi ei käitu.

„See, et keegi teine sind armastab, ei muuda fakti, et pead ka iseennast armastama.” (Sahaj Kohli, 27.07.2012, cit Naine24, 27.07.2012) See lause meeldis mulle ka. Ma ise tegelen iseenda tundmaõppimisega ja püüan end armastada. Alustasin seda protsessi oma keha vormimisega. Hakkasin trenni tegema, seadsin endale kaalu eesmärgi, mida ma püüan saavutada. Viimasel ajal olen arendanud ka enda sotsiaalset elu ja püüdnud vormida enda emotsionaalset poolt ning isiksust nii, et ma suudaks ka seda armastada. Näiteks tahaksin ma olla julgem ja seltsivam ning selles osas olen ma viimasel ajal teinud väga suure muutuse läbi. Olen nende viimaste kuudega teinud väga palju asju, mida ma poleks varem suutnud teha. Olen ennast igati ületanud ja seda positiivses mõttes.

Naine24, 2012. Kuidas armuda ennast kaotamata? [Online] http://www.naine24.ee/920786/kuidas-armuda-ennast-kaotamata [27.07.2012]

Rubriigid: Minu mõtted. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>