Kaal langes kõigest -0,2 kg

Täna lootsin näha oma soovitud kaalu, kuid ei õnnestunud. Kui kaalulangus jätkub selles tempos, siis ma veel niipea ei näe oma soovitud kaalu.

Loodan siiski, et see kaalulanguse pidurdumine tuleneb sellest, et ma jõin eile piima ja sõin õuna ning viinamarju. Sellisel juhul on see ajutine ja kui jätkan oma toitumiskavaga ega tee enam ühtegi kõrvale põiget, siis taastub mu kaalulanguse tempo.

Täna hommikul sõin oma putru ja ühe nisukliiküpsise ning jõin tassitäis teed. Pudru kogus oli veidike suurem kui tavaliselt, sest ma olin pudru ebaühtlaselt sektoriteks jaganud. Samas on mul täna plaanis palju jalutada.

Hommikul käisin jooksmas ja tõstsin 50 korda jalgu, kusjuures jalgu tõstsin külgedele, et treenida külgmisi kõhulihaseid. Joostes ma ei liiguta ülakeha külgedele, sest ma pole harjunud nii tegema ja mind takistab ka kõrvaklappide juhe. Mõned sektorid püüan joosta nii, et hoian kõhtu sees, see pidavat just kõhulihaseid treenima.

Hommikul olin ma oma figuuriga ja eriti just kõhulihastega rahul. Panin jalga ühed püsid, mis varem mulle hästi jalga ei mahtunud. Need püksid soonisid kõhtu, kuid täna oli isegi ruumi kõhu ja pükste värvi vahel. See oli positiivne.

Kuid õhtuks on kõht jälle paisunud. Lõunaks sõin nuudleid, aga panin kaks maitseaine pakki sinna sisse, sest reedel jäi üks pakk n-ö üle (sõin ju nuudleid kuivalt). Siis ostsin endale ühe greibi (sõin selle ka ära) ja jõin ühe liitri jagu apelsini-ananassimahla. Peale selle sõin ühe õhtuse kommi ja veel lisaks ühe Ergo kindlustusest saadud kommi.

Olen veendunud, et homme on mu kaal tõusnud. Väldin täna kaalu peale astumist. Võtsin juba 30 ml kõhulahtistit. Püüan päästa, mis päästa annab.

Toit on jätkuvalt väga ahvatlev. Külmkapis on kellegi pihvid ja lihapallid ning muud head kraami. Aga ma pean sellest toidust veel väga kaua suure kaarega mööda käima.

Nüüd kardan, et ma libastun teisipäeval. Siis on mul plaanis juhendajale külla minna. Mõtlesin, et ostan kommi või šokolaadi kaasa ja võib-olla ta pakub midagi ning siis oleks viisakas ka vastu võtta. Aga ma ei tea, kui palju ma seal söön ja kui palju mu kaal tõuseb ning kui palju mul aega läheb, et saavutada taas see tänane kaal.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>