Töö

Mul on plaanis esmaspäeval oma ülemusega rääkida. Ütlen, et mulle see töö ei sobi ja mul on plaanis lahkuda. Palun tal ka näidata kolm kõnet, et kuidas ta helistab klientidele, kellele on pakkumine juba tehtud.

Mul pole enam mitte mingisugust motivatsiooni seal töötada. Reedel tegi raamatupidaja mulle karuteene. Ta helistas juhatajale (juhatajal oli vabapäev) ja juhataja küsis, et kas ma täna midagi ka müüsin ning siis ütles raamatupidaja, et ma tegin kolm pakkumist. Ja lisas, et üks oli suurklient ja et meil on lootust saada see suur klient.

Tegelikult ma rääkisin, et üks klient ütles, et neil on kindel tarnija olemas. Lisas veel, et neil on bartertehing. Arvas, et pole mõtet pakkumist teha. Aga ma siiski otsustasin, et teen selle pakkumise. Sest mulle tundus, et kaotada pole midagi, ainult võita on. Aga raamatupidaja räägib, et on võimalus saada suur klient.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>