Töö

Täna tahtsin kandideerida EAS-i infokeskuse konsultandi kohale. Selle tööpakkumise leidsin ma CV Online-st. Kuid seal ei saagi mitut CV-d teha. Kui valida rippmenüüst „Lisa uus CV“, siis laseb ta teha uue CV, kas inglise või vene keeles, aga ma tahtsin teha teise eestikeelse CV. Ma ei leidnudki, kuidas seda teha saaks. Seega püüdsin kandideerida EAS-i kodulehe kaudu. Aga seal oli väga pikk ankeet ja soovitajad olid tärniga, seega olulised, kuid mul polnud neid sinna lisada. Kõigele lisaks, tegin ma valmis kaaskirja, kuid ei olnudki võimalust seda saata.

Ma lugesin, et mu CV edastatakse ja kui tekib mulle sobiv koht, siis antakse mulle sellest teada. Kuid kas tegelikult ka see edasi läks, seda ma ei tea. Tegelikult lõppeb sellele kohale kandideerimine homme, st täna on viimane päev. Kuid mina saatsin oma CV teise kohta, seega ma ei tea, kas mu CV üldse jõuab õigel ajal, õige inimese kätte. Vähemalt ma üritasin.

Mul on välja valitud veel kolm töökuulutust, kuhu ma soovin kandideerida. Aga nendega püüan ma tegeleda hiljem. Pärast kursusetööga tegelemist.

Siis mõtlesin ma veel mõned raamatupidamise ettevõtted läbi käia, kuid ma pole veel nendest nimekirja teinud. Mu õppejõu poolt soovitatud koht jääb kaugele. Ma ei saa seal oma lõuna ajal ära käia ja nädalavahetusel pole seal vist kedagi. Kuid e-maili saatmine pole ka eriti tõhus. Võib-olla siis helistada ja küsida, kas on midagi pakkuda. Eks vast nii tulekski teha.

Mõtlesin, et teen tööotsinguportaalidesse mitu CV-d ja erinevate ametite jaoks, kuid nüüd selgus, et ühte portaali on see võimalik. Vaatan, kas ma jõuan seda täna teha või teen seda mõni teine päev või mõnel teisel nädalavahetusel.

Rubriigid: Projekt: Töö otsimine. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>