Kaal langes -0,5 kg

Kaalulangus oli ootuspärane, kuid natuke ma kahtlesin selles, sest eile sõin ma õhtupoole šokolaadi ja herneid. Kuid nagu näha, ei olnud see probleem. Võin teinekordki endale väikest kõrvalekallet oma toitumisplaanist lubada.

Hommikul sõin umbes 150 grammi putru, 8 grammi šokolaadi, ühe saiaviilu merevaigu ja tomatiga ning jõin musta teed. Kõht sai esialgu täis.

Täna on jooksmise päev. Plaanin ka enda juhendajale külla minna. Mõtlesin, et ühendan need kaks asja. Seega jooksen oma ringi ära ja siis jooksen juhendaja juurde ning pärast istumist jooksen koju.

Pärast tööd:

Lõunaks sõin pool pakki nuudleid poole puljongikuubikuga. Väga maitsev oli ja üldse mitte liiga kange. Kella 12:00 ajal oli mul kõht juba väga tühi ja korises. Kuid nuudlid täitsid kõhu kuni kella 17:00-ni. Siis hakkas mu kõht jälle korisema ja poodi ei julgenud ma minna, sest oli oht, et ma ostan poe toidust tühjaks. St ostan liiga palju ja söön ka liiga palju.

Kella 18:00 ajal sõin 50-100 grammi kaerakliiputru. Jõin tassi musta teed ja sõin kolm porgandit ja peotäis naeri ja kaalika tükke. Vaatasin šokolaadi, kuid suutsin selle söömisest hoiduda.

Õhtul käisin ka jooksmas ja tegin 50 jalgade tõstet. Juhendajale ma külla ei läinud, sest tal olevat poeg külas. Tegelikult oli mul hea meel, sest ega ma eriti ei viitsinudki minna. Meil jäi jutt, et lähen neljapäeval, siis on mul ka jooksmise päev.

Kõht on natuke punnis. Gaase on palju, sest sõin porgandit, kaalikat ja naerist. Mõtlesin, et mingi hetk pean ostma või tegema endale punapeedisalatit. See oleks ka kõhule hea.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>