Kaal langes -0,8 kg

Kaalun 49,0 kg.

Eile õhtul tegin trenni. Olin väga väsinud ja polnud eriti jõudu, aga pingutasin kuidagi selle trenni ära.

Täna hommikul käisin jooksmas. Läbisin kaks ringi ja tegin 80 jalgade tõstet. Enam ei ole seda motivatsiooni. Ma ei suuda või ei oska jooksmist nautida. Õhkkond on küll ilus. Kõik on ideaalne jooksmise nautimiseks, aga ma ei naudi. Võib-olla olen ma oma kaalu pärast natuke morn ja demotiveeritud.

Hommikusöök (12:00 ajal): 200g puuvilja-müslit õuntega ja punasesõstramahlaga, tass musta teed suhkruta. 135 g vaarikatoormoosi ja 135 g maasikatoormoosi, mõlemas oli suur suhkru sisaldus.

Õhtusöök (19:00 ajal): 2 keedetud muna, taldruku täis peedisalatit (punapeet, kapsas, porgand, kaalikas, naeris). Seda jagub mulle väga pikaks ajaks.

Täna tegin suure poti täie kartuliputru. Ma ei kujuta ette, kes selle ära sööb. Terve päeva veetsin ma köögis, keetsin peeti, koorisin kartuleid. Külmkapp on ka kõike kõige paremat täis. Praadisin ka pihve ja tegin kurgi-tomati salatit.

Endale tegin peedisalatit. Arvasin, et suudan süüa päevas ühe punase peedi, ühe kaalika, pool naerist, veerand kapsast ja 5-7 porgandit. Kuid ma ei kujutanud seda kogust endale ette. Kuigi tegemist on värske toiduga, mis ei tohiks paksuks teha või rasva tekitada, siiski täidab see kõhtu ja ühel hetkel lihtsalt ei jaksa enam süüa.

Mul on jälle see tobe hoiak, et ei taha midagi halvaks lasta. Aga ega ma siis ise pea see prügikast olema. Salatit tegin ka palju, sest kartsin, et mudu lähevad juurviljad halvaks. Ja nüüd söön salatit, kuigi kõht ei ole tühi, sest kardan, et salat läheb muidu halvaks. Ma pean homme sinna salatisse midagi lisama. Praegu ei ole see just kõige isuäratavam.

Kartuliputru, pihve, viinereid, saia, vorsti, juustu ja muud head kraami ma ei söö. Kui mul homme aega on, siis teen ühe koogi. Ma pole varem ise tainast teinud. See saab põnev üritus olema. Mul on kodus väga palju piima ja seetõttu sai täna ka see kartulipuder tehtud. Kui ma homme koogi teen, siis ma ise seda ei söö. Mina näksin oma juurvilju. Mul on veel kausitäis õunu ja mõned tomatid. Kui need otsa saavad, siis teen ühe nädalase paastumise. Võib juhtuda, et vanaema toob mulle värsket kraami juurde, sellisel juhul pean uue plaani välja mõtlema.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>