Paastumine II katse: 2. päev söömata

Kaal langes -0,7 kg. Kaalun nüüd 48,1 kg.

Hommikul magasin kauem. Öösel ei saanud jälle hästi magada. Nägin palju unenägusid. Täna nägin juba söömist unes.

Ärgates võtsin ühe rauatableti. Jõin vett ja tegin trenni, seekord rõhuga jalgadele.

Täna piirdusin vaid ühe tassitäie musta kohviga, peale selle olen joonud hästi palju teed. Ostsin endale ühe sidruni. Nüüd joon teed sidruniga ja pärast tee sees leotamist söön selle sidrunilõigu ära. Ostsin ka kaks liitrit mahlajooki, metsamarja maitselist. Selle jõin ka ära. Pärast vaatasin pakendilt, et nüüd olen ma kahepäeva suhkrukoguse endale sisse joonud. Kõht läks pärast seda punni ka. Loodan,et homme tõmbab tagasi.

Juba ma mõtlen erandite tegemisele. Mõtlesin, et sööks ühe hapukurgi või ühe greibi või kapsast või porgandit… Kuid olen neid siiski vältimud. Sõin kolm teelusikast pisema lusika täit kartuliputru ja hästi vähe, umbes kaks nööpnäelaotsa jagu, pannkooki. Tahtsin proovida ega toit veel halvaks pole läinud ja muidugi ka see nälg ning lootsin, et nii väike kogus sööki ei tee kuidagi paha.

Söömata olemise reegli eiramise juures oli hea see, et ma suutsin end kontrollida. Rohkem ma ei söönud. Mõtlesin küll süüa, aga suutsin oma söögiisu taltsutada. Juba on kohati suurt nälga tunda ja kõht ka koriseb. Kuid need jäävad sinna minu traditsioonilise söögikorra aja kanti. Ülejäänud ajal piisab teejoomisest.

Homme on jooksmise päev. Täna käisin jalutamas. Mul olid lühikesed püksid ja tressipluus, kuid niimoodi oli juba külm, vähemalt jalutades.

Homme plaanin ka kälja minna, peale jooksmist. Plaan on juba ka kirja pandud, seega selle realiseerimine on üsna tõenäoline. Kuid ei teagi, kas peaksin soojemad riided välja otsima või homme tuleb soojem ilm kui täna. Vist lubati soojemaid ilmasid, jäi nagu kuskilt kõlama, et läheb soojemaks. Külmetada küll ei tahaks.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>