Paastumine II katse: 5. päev peaaegu söömata

Kaal langes -0,4 kg. Kaalun 46,8 kg. Kaalulangus on pidurdunud ja võib arvata, et ega see enam suuremaks muutu. Hea kui samale tasemelegi jääb.

Täna käisin jooksmas. Hommikul oli väljas soe. Täna tundsin, et mul ei ole jõudu joosta. Ma küll pingutasin oma ringi ära ja tegin 50 jalgade tõstet, kuid seda kõike läbi raskuste.

Täna tundsin, et mu viimane tõsisem söögikord jõudis soole lõpuni. Mu seedimine on nii mega aeglane. Samas positiivne on see, et ma saan toidu pealt väga palju kokku hoida. Esmaspäeval söön ja nädala lõpuks jõuab toit oma teekonna lõpuni. Vahepeal sööma ei peagi.

Täna jõin kaks musta kohvi ilma suhkruta. Peale selle tegin veel mitu tassitäit rohelist teed ilma suhkruta. Roheline tee pidavat puhastava toimega olema. Saab näha, kas saan oma sooled puhtaks.

Täna tundsin esimest korda suurt nälga. Seega sõin kuivatatud ploome 200g, päevalilleseemneid 100g ja 244g õuna (kaks õuna). Kõht läks paiste. Tunne on selline nagu ma oleksin selle einega juurde võtnud oma 100kg (s.o muidugi liialdus, kuid raske ja paksuna ma ikka tunnen end).

Arvasin, et ploom teeb kõhu lahti, kuid minu puhul see vist ei tööta. Ei tea, kas homme julgengi kaalu peale minna.

Kui mu organism ei suuda kuivatatud ploomegi seedida, siis mis toidust me üldse rääkida saame. Loodan siiski, et ma saan selle seedimise ikkagi korda.

Nii vihale ajab. Läheks ja paneks kirurgi juurde aja kinni ja laseks tal selle soole, mida toit peab läbima, lühemaks teha.

Kui ma esimest korda paastusin, siis langes alguses kaal kiiremini. Seekord ei lange nagu üldse.

Jalad ei muutu ka peenemaks. Eelmise paastumise ajal ma jalutasin palju. Täna käisin ka raamatukogus, läpakas oli raskuseks õlal. Enam ei ole seda jõudu. Ma pidin bussipeatuses puhkama. Varem pole sellist asja olnud. Võisin vabalt kasvõi kolm tundi läpakas õlal jalutada ilma, et väsimust oleksin tundnud. Nüüd sain vaevalt pooltundi jalutada, kui tundsin, et enam ei suuda.

Kui ma koju jõudsin, siis mu selg valutas ikka meeletult.

Kuid ma ei anna veel alla. Jätkan paastumist ja kui vaja, siis ei söö üldse mitte midagi. Isegi mitte üht ploomi ega päevalilleseemet.

Rubriigid: Minny kaaluprojekt, sildid: . Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>